- Akcija -15 %
- BIO ulje
- Veliko pakiranje 10 ml
Otkrijte marula ulje, cijenjeno zbog svoje lakoće i nježnosti. Tradicionalno ga koriste afričke žene za njegu kože i kose, dodaje kozmetičkim mješavinama mekotu i ugodno hranjivi osjećaj.
Sjeme, eterična ulja, pribor za uzgoj i egzotične biljke na jednom mjestu
Prednost dajemo prirodnim i nježnim proizvodima
Pomoći ćemo ti u uzgoju – savjetnik, blog i osobni kontakt
PPL, DPD, GLS i lokalni prijevoznici – mjesto preuzimanja ili dostava na adresu
Ulje marule potječe iz koštica plodova stabla Sclerocarya birrea, koje raste u subsaharskoj Africi. Zahvaljujući svojoj laganoj teksturi i ugodnom osjećaju na koži popularno je u modernoj kozmetici i tradicionalnoj njezi. Često se spominje kao "tajna afričke ljepote" – posebno u kontekstu svakodnevne njege lica, tijela i kose.
Ulje se dobiva nježnim hladnim prešanjem koštica. Tako zadržava visok udio masnih kiselina i prirodnih antioksidansa, koji su cijenjeni u kozmetičkim preparatima za suhu, iscrpljenu ili zrelu kožu.
Ulje marule cijenjeno je zbog sadržaja masnih kiselina (posebno Omega-9) i prirodnih antioksidansa. U kozmetici se koristi ponajviše tamo gdje je cilj pružiti koži osjećaj prehrane, mekanoće i udobnosti bez teškog, masnog filma.
Podaci
Vaša zahvala za recenziju ne može biti poslana
Prijavi komentar
Prijava poslana
Vaš komentar ne može biti poslan
Napišite svoj osvrt
Recenzija poslana
Vaša recenzija ne može biti poslana
Otkrijte marula ulje, cijenjeno zbog svoje lakoće i nježnosti. Tradicionalno ga koriste afričke žene za njegu kože i kose, dodaje kozmetičkim mješavinama mekotu i ugodno hranjivi osjećaj.
check_circle
check_circle