- Akció -15 %
- BIO olaj
- Nagy kiszerelés 10 ml
Fedezze fel a marula olajat, amely könnyűségéről és finomságáról híres. Az afrikai nők hagyományosan bőrápolásra és hajápolásra használják, puhaságot és kellemesen tápláló érzést kölcsönöz a kozmetikai keverékeknek.
Vetőmagok, illóolajok, termesztési kellékek és egzotikus növények egy helyen
A természetes és kíméletes termékeket részesítjük előnyben
Segítünk a termesztésben – tanácsadó, blog és személyes kapcsolat
PPL, DPD, GLS és helyi futárszolgálatok – átvételi pont vagy házhozszállítás
A Marula olaj a Sclerocarya birrea fa gyümölcseinek magjaiból származik, amely a szubszaharai Afrikában növekszik. Könnyű textúrájának és kellemes tapintásának köszönhetően népszerű a modern kozmetikában és a hagyományos ápolásban is. Gyakran emlegetik „afrikai szépség titkának" – különösen a mindennapi arc-, test- és hajápolás kapcsán.
Az olajat kíméletes hidegpréselt eljárással nyerik. Így megőrzi a zsírsavak és természetes antioxidánsok magas arányát, amelyeket a kozmetikai készítményekben a száraz, igénybevett vagy érett bőrhöz értékelnek.
A Marula olajat zsírsav-tartalma (különösen Omega-9) és természetes antioxidánsai miatt értékelik. A kozmetikában elsősorban ott használják, ahol a cél a bőr tápláltsági, selymességi és komfort érzetének megadása nehéz, zsíros film nélkül.
Adatlap
A megfogalmazott véleményedet nem lehet elküldeni
Hozzászólás jelentése
Jelentés elküldve
Jelentésed beküldése nem lehetséges
Írd meg véleményedet
Vélemény elküldve
Véleményed nem lehet elküldeni
Fedezze fel a marula olajat, amely könnyűségéről és finomságáról híres. Az afrikai nők hagyományosan bőrápolásra és hajápolásra használják, puhaságot és kellemesen tápláló érzést kölcsönöz a kozmetikai keverékeknek.
check_circle
check_circle