- Tarjous -20 %
- Luomuöljy
- Iso pakkaus 10 ml
BIO eteerinen palmarosaöljy (Cymbopogon martinii) on hellästi kukkainen ja ruusuntuoksuinen, virkistävä ja harmoninen aromi. Sitä käytetään perinteisesti aromaterapiassa, luonnollisessa hajuvesituotannossa ja kosmetiikassa hyvinvoinnin ja miellyttävän tunnelman luomiseen. Erinomainen hajudiffuuseriin, hajuvesiseoksiin, kosmeettisiin tuotteisiin sekä hyttyskarkotteisiin. 100% luonnollinen BIO-laatuöljy.
Siemenet, eteeriset öljyt, kasvatustarvikkeet ja eksoottiset kasvit samasta paikasta
Suosimme luonnollisia ja hellävaraisia tuotteita
Autamme sinua kasvatuksessa – oppaat, blogi ja henkilökohtainen yhteys
PostNord, Matkahuolto, DPD, GLS – noutopiste tai kotiinkuljetus
BIO eteerinen palmarosaöljy (Cymbopogon martinii) on suosittu hellästi kukkaisen tuoksunsa ja ruusumaisen vivahteensa ansiosta, joka tuo tilaan raikkautta, harmoniaa ja miellyttävän tunnelman. Se saadaan hellävaraisella höyrytislauksella aromaattisen ruohon maanpäällisistä osista, jotka ovat peräisin luomuviljelmiltä Intiasta.
Palmarosalla on kevyt, elegantti aromi, jota arvostetaan aromaterapiassa ja luonnonperfumeriassa. Muutama pisara diffuuseriin tai tuoksulamppuun riittää täyttämään tilan hellästi kukkaisen raikkaalla tuoksulla, joka tuo hyvinvoinnin ja puhtauden tunteen.
Epävarmuuden tai erityisten terveydellisten rajoitusten tapauksessa on aina suositeltavaa kääntyä pätevän aromaterapeutin, lääkärin tai muun asiantuntijan puoleen, joka auttaa valitsemaan sopivan käyttötavan yksilöllisen tilanteesi huomioon ottaen.
Säilytä viileässä, kuivassa ja pimeässä paikassa, hyvin suljettuna.
Lisätiedot
Valitettavasti arvostelusi hyväksyntää ei voi lähettää
Ilmoita kommentti
Ilmoitus lähetetty
Ilmoitustasi ei voi lähettää
Kirjoita oma arvostelusi
Arvostelu lähetetty
Arvosteluasi ei voi lähettää
BIO eteerinen palmarosaöljy (Cymbopogon martinii) on hellästi kukkainen ja ruusuntuoksuinen, virkistävä ja harmoninen aromi. Sitä käytetään perinteisesti aromaterapiassa, luonnollisessa hajuvesituotannossa ja kosmetiikassa hyvinvoinnin ja miellyttävän tunnelman luomiseen. Erinomainen hajudiffuuseriin, hajuvesiseoksiin, kosmeettisiin tuotteisiin sekä hyttyskarkotteisiin. 100% luonnollinen BIO-laatuöljy.
check_circle
check_circle