- Iso pakkaus 10 ml
Ashwaganda-eteerinen öljy on hento yrttituoksu, joka on perinteisesti osa ajurveda-rituaaleja. Se sopii erinomaisesti diffuuseriin, iltaisiin rentouttaviin sekoituksiin ja kotitekoiseen kosmetiikkaan.
Siemenet, eteeriset öljyt, kasvatustarvikkeet ja eksoottiset kasvit samasta paikasta
Suosimme luonnollisia ja hellävaraisia tuotteita
Autamme sinua kasvatuksessa – oppaat, blogi ja henkilökohtainen yhteys
PostNord, Matkahuolto, DPD, GLS – noutopiste tai kotiinkuljetus
Ashwaganda-eteerinen öljy on peräisin Withania somnifera -kasvin juuresta, joka on perinteinen osa ayurvedalaista hoitoa. Juuret maseroimme hellävaraisesti kantajaöljyssä, jotta lopputuote säilyttää luonnollisen aromansa ja ominaispiirteensä. Öljyllä on hyvin pehmeä, maanläheisen yrttimäinen tuoksu, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti iltaisiin rentoutumisrituaaleihin ja kotiaromaterapiaan.
Intiassa ashwaganda on tunnettu vuosisatojen ajan perinteisten kehon ja mielen hoitorituaalien osana. Sen aroman yhdistetään tilan rauhoittamiseen, hidastumiseen ja miellyttävän tunnelman luomiseen – erityisesti illalla ennen lepoa. Neutraalin profiilinsa ansiosta öljy sopii myös kosmeettisiin seoksiin, hierontaöljyihin tai vartalotuotteisiin.
Vinkki: Ashwaganda-öljy on erittäin pehmeä – se yhdistyy erinomaisesti laventelin, suitsukeen tai bergamotin kanssa rauhoittavan kotituoksun luomiseen.
Lisätiedot
Valitettavasti arvostelusi hyväksyntää ei voi lähettää
Ilmoita kommentti
Ilmoitus lähetetty
Ilmoitustasi ei voi lähettää
Kirjoita oma arvostelusi
Arvostelu lähetetty
Arvosteluasi ei voi lähettää
Ashwaganda-eteerinen öljy on hento yrttituoksu, joka on perinteisesti osa ajurveda-rituaaleja. Se sopii erinomaisesti diffuuseriin, iltaisiin rentouttaviin sekoituksiin ja kotitekoiseen kosmetiikkaan.
check_circle
check_circle