- Акція -15 %
- БІО олія
- Велика упаковка 10 мл
BIO ефірна олія Мирт (Myrtus communis) має ніжний, свіжий трав'яний аромат з легкими цитрусовими нотками. Традиційно цінується за свою корисність у період застуди та зимових місяців. Дарує відчуття розслаблення, гармонізації та підтримки дихання. Підходить для дифузора, ванн та косметичних сумішей (завжди розбавляти). 100% натуральна BIO якість.
Важливо: Перед використанням завжди розбавляти базовою олією. Не застосовувати в чистому вигляді на шкіру. Зберігати в темному прохолодному місці, недоступному для дітей.
Насіння, ефірні олії, товари для вирощування та екзотичні рослини в одному місці
Ми надаємо перевагу натуральним і дбайливим продуктам
Допоможемо з вирощуванням – поради, блог і особистий контакт
PPL, DPD, GLS та місцеві перевізники – пункт видачі або доставка додому
BIO ефірна олія Мирт (Myrtus communis) отримується шляхом бережної парової дистиляції листя дикорослих рослин на скелястих схилах Корсики. Зелений мирт цінується за своє ніжне трав'яне аромат з чистим, злегка бальзамічним відтінком та за свою універсальність в ароматерапії.
Мирт належить до історично найшанованіших рослин – зустрічається в грецьких, римських і східних традиціях, був символом краси, кохання та захисту. Зелений мирт містить більшу частку міртенілацетату та ліналоолу, завдяки чому його аромат м'який, заспокійливий і ідеальний для щоденного використання.
Зберігати в прохолодному, сухому та темному місці, добре закритим.
Характеристики
Вашу оцінку відгуку не було надіслано
Поскаржитись на відгук
Скаргу надіслано
Ваш відгук не надіслано
Написати свій відгук
Відгук надіслано
Ваш відгук не надіслано
BIO ефірна олія Мирт (Myrtus communis) має ніжний, свіжий трав'яний аромат з легкими цитрусовими нотками. Традиційно цінується за свою корисність у період застуди та зимових місяців. Дарує відчуття розслаблення, гармонізації та підтримки дихання. Підходить для дифузора, ванн та косметичних сумішей (завжди розбавляти). 100% натуральна BIO якість.
Важливо: Перед використанням завжди розбавляти базовою олією. Не застосовувати в чистому вигляді на шкіру. Зберігати в темному прохолодному місці, недоступному для дітей.
check_circle
check_circle